Καλώς ήλθατε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της LAOUDIS FOODS! 


ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ 
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ...
 
- Οι υπηρεσίες μας, απευθύνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ (ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, παγωτού και ho.re.ca) και, λόγω του εταιρικού καταστατικού μας, δυστυχώς ΟΧΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ. Οπότε, ΜΟΝΟ εάν είστε επαγγελματίας, συμπληρώστε τα παρακάτω απαιτούμενα πεδία για την εγγραφή σας. 

- Τέλος, οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας, απευθύνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ. Σε περίπτωση που έως σήμερα δε χρησιμοποιούσατε προϊόντα μας αλλά τώρα ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ LAOUDIS FOODS, συμπληρώστε επίσης την αίτηση και ένας σύμβουλος πωλήσεων της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας! 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με τη συμπλήρωση της παρακάτω αίτησης θεωρούμε ότι είστε ενημερωμένοι και αποδέχεστε την επεξεργασία από την εταιρεία ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ και τα τρίτα συνεργαζόμενα μέρη όλων των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που θα συμπληρώσετε στην παρακάτω φόρμα, όπως αυτή η επεξεργασία περιγράφεται αναλυτικά στο κείμενο Πολιτικής Απορρήτου και Συμμόρφωσης GDPR της εταιρείας μας που μπορείτε να ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


Μετά την αποστολή της αίτησης, που θα κάνετε τώρα θα λάβετε άμεσα στο email που δηλώσατε μια επιβεβαίωση για την επιτυχία αποστολής της αίτησής σας. Όταν η αίτησή σας εγκριθεί από τον υπεύθυνο πωλήσεων της περιοχής σας, θα λάβετε ένα τελικό email από εμάς με τίτλο "Η ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ!" το οποίο θα περιέχει οδηγίες για τη σύνδεσή σας στο χώρο των μελών. Εάν δε λάβετε κάποια email από εμάς στα "Εισερχόμενα / Inbox", αναζητήστε τα και στο φάκελο "Ανεπιθύμητα / Junk" της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας.
 
* υποδεικνύει ότι είναι απαιτούμενο
Ξεκινήστε απαραίτητα με https://
Επιλέξτε "Ναι" εάν προμηθεύεστε προϊόντα της Laoudis Foods απευθείας ή μέσω εμπόρου - αντιπροσώπου.
Email Marketing Powered by Mailchimp